Vores aftryk i branchen

Vidste du at alle Mellow Minds hud- og hårplejeprodukter er håndlavet i Danmark med omhu? 

Jeg (Maria, grundlægger af Mellow Mind) sammensætter nøje de bedste ingredienser, og selvom jeg har mange års erfaring med produktudviklingen tager det ofte længere tid end hos så mange andre virksomheder.

Vi lancerer kun produkter, når der er et behov og kollektionen naturligt kan udvides. Vores mål er at vokse med vores kunder – at lave de produkter du har brug for, og at undgå at lancere noget blot for at sende nyheder på markedet.

Vi vil aldrig sætte noget ud i verden, medmindre vi er sikre på, at det passer ind i vores univers og vi selv er besat af det.

Et spørgsmål jeg ofte stiller mig selv er "vil jeg blive ked af det hvis mit produkt løber tør, og jeg ikke kan få fingrene i det mere?" Hvis svaret er ja så går jeg videre med produktudviklingen.

Det gælder heldigvis alt hvad jeg udvikler på i øjeblikket, og det glæder jeg mig til at dele med jer.

Hvis du vil vide mere omkring vores aftryk og de bæredygtige valg vi tager i hverdagen kan du læse mere her

Kh. Maria