Velkommen til Mellow Mind; et dansk hårpleje- og livsstilsbrand grundlagt i 2019 af Maria Grønborg. Brandet er stiftet på baggrund af Marias store passion og viden omkring hårpleje og naturlige ingredienser. Hun oplevede manglen på mere transparente produkter, hvor ingredienslisten er til at forstå, og hvor der ikke gåes på kompromis med produkternes effekt.

Ideen til Mellow Mind opstod efter mange års spirrende ønske om, at skabe et hårpleje- og livsstilsbrand, som skiller sig ud fra den konventionelle skønshedsbranche og tilbyder transparente og gennemskuelige plejeprodukter. 

Vores mål har fra starten været at udvikle og formulere veganske hår-, hud- og kropsplejeprodukter af højeste kvalitet samt tilbehør til dig selv og hjemmet – alt sammen i et æstetisk univers, der afspejler vores enkle tilgang til plejeprodukter. Ligesom ingredienserne i vores produkter er nøje udvalgt, gør det samme sig gældende for de leverandører og forhandlere, vi samarbejder med over hele verden.   

Vores hår-, hud- og kropsplejeprodukter er formuleret af grundlæggeren Maria Grønborg og udviklet i eget studie i Kolding, Danmark. De er alle 100% veganske og blandes i hånden i små portioner for at sikre optimal friskhed og for at minimere spild. Minimering af spild er en vigtig grundsten i vores virksomhed, da dette understøtter vores tilgang og forståelse af, hvad en bæredygtig produktion og organisation er.

Ved at operere udenfor den konventionelle skønhedsindustri har vi med vores niche fundet vores stemme i branchen og opfylder de kriterier, som vores grundlægger ønskede at opfylde med Mellow Mind. Hos os anvendes der ikke ingredienser til hår og hovedbund, som principielt ikke kan anvendes i ansigtspleje. Med vores solide håndlavede plejeprodukter understreger vi vores ‘less is more’ tilgang til industrien - vores produkter er unisex og lavet til alle og enhver krop, der værdsætter simple hverdagsritualer, der nærer både krop og sjæl. 

Vores mission blev, at skabe produkter som vi selv ønsker at bruge og som bruges til ritualer og vaner, som vi selv har implementeret i vores hverdag. Om det er vores daglige hud- og hårplejerutiner eller om det er et velduftende og aromatisk duftlys til et velfortjent fodbad med lækre salte og aromaer efter en lang dag – så ønsker vi at bidrage til små åndehuller i en ellers travl hverdag, hvor god og velduftende pleje er en hverdagsluksus.