Lige så længe jeg kan huske, har jeg været draget af æstetiske produkter og hudpleje. Jeg har selv utrolig sensitiv hud og har testet rigtig mange forskellige brands. I starten blev jeg draget af de flotte designersæber og emballage i den rigtige farve, men jeg savnede mere gennemsigtighed og viden om de ingredienser, som blev brugt.

Jeg har en baggrund fra designbranchen og har i mange år arbejdet med brandidentitet, produktudvikling og ledelse i Danmark og Kina. 

Det var i Kina, at jeg blev introduceret for den mere holistiske tilgang til livet med blandt andet yoga og gua sha massage, hvilket i dag fint smelter sammen i både mit privat og arbejdsliv. 

Efter en pause fra designbranchen savnede jeg at udvikle produkter og være kreativ, men jeg var også bevidst om at jeg ikke ville gå på kompromis med mine værdier. God kvalitet og bæredygtighed er Mellow Minds omdrejningspunkt og de to værdier, jeg hele tiden bestræber mig på at udvikle og lære af. 

  Så jeg gik i køkkenet for at eksperimentere med fast sæbe til mig selv som i første omgang var et fritidsprojekt. Efter en lang proces med receptudvikling og min kompromisløse tilgang til valg af råmaterialer knækkede jeg koden på den rette formular. Venner og familie fik efterfølgende sæbebars med hjem i stakkevis, og pludselig tog det fart med designermarkeder og forhandlere i ind- og udland.

 Jeg holder meget af det langsommelige i processen, og nogle gange sætter jeg også udviklingen på pause, hvis jeg ikke har den rette mavefornemmelse. En god ting er, at jeg har besluttet mig for ikke at komme ud med x antal produkter om året, arbejde efter kollektioner, eller at lave produkter som jeg ikke selv kan se fidusen i, men som måske vil sælge godt. På den måde består Mellow Mind kun af det bedste – ifølge mig.

Kærlig Hilsen Maria