MARIAS FODBAD RITUAL

Fodbad er for mig en rolig stund, hvor jeg har mulighed for at koble af, tage et par dybe vejrtrækninger og skabe jordforbindelse igen. Jeg laver nogle hyggelige rammer for dig selv, og nyder en behagelig hovedbundsmassage mens fødder er i blød.
JEG FINDER FØLGENDE FREM
-En kop te. Min favorit er en kop Matcha fra Sing Tehus
-Min olivengrønne balje fyldt med varmt vand
-Et håndklæde
-Min yndlings spilleliste fra Spotify, som jeg ofte også bruger i min yogaundervisning
-Alt efter humør bruger jeg enten Beige Clay Bath Salt med duft af geranium eller Rose Clay Bath Salt med duft af lavendel.
FYLD FODBALJEN MED VAND OG BADESALT
Jeg sætter mig godt til rette, og lader fødderne hvile i vandet i 5 minutter, mens jeg nyder min matcha og den afslappende musik.
SCRUB FØDDERNE
Når fødderne er varmet op, begynder jeg at skrubbe fødderne med pimpstenen. Jeg bruger sæben der flyder rundt sammen med saltet for at eksfoliere huden, og fjerne døde hudceller.
HVIS DU HAR ØMME BEN
Når jeg har ekstra god tid eller ømme ben fra løb placer jeg fødderne tilbage i vandet, og giver mine ben en omgang massage med body gua sha'en. Epsom saltet i Mellow Minds badesalt er ren magnesium, der absorberes i huden, og sammen med gua sha massagen løsner det op i muskelspændinger og genstridigt bindevæv.
EN EKSTRA TREAT
Derefter vender jeg fokus mod nakke og hovedbund nu hvor jeg alligevel skal sidde stille. Med gua sha kammen laver jeg en hovedbundsmassage og løsner op i nakkespændinger og beroligerer nervesystemet. Er du i tvivl om hvordan Gua Sha kammen skal bruges viser jeg flere tutorials på Mellow Minds instagram.
DU FÅR EKSTRA BLØDE FØDDER
Til sidst tørre jeg fødderne, og tager et par varme sokker på. Badesaltet indeholder økologisk avocado olie, så mine fødder er dejligt bløde og jeg slipper for at påføre creme.
Jeg håber du får lyst til at tage et dejligt afslappende fodbad. God fornøjelse!
Kærlig Hilsen Maria