FODBAD RITUAL

Fodbad er for mig en rolig stund, hvor jeg har mulighed for at koble af, tage et par dybe vejrtrækninger og skabe jordforbindelse igen. Her deler jeg mit fodbade-ritual.
Fodbad med epsomsalt fra Mellow Mind
Fyld en balje med varmt vand, og find din favorit badesalt fra Mellow Mind frem. Lav nogle hyggelige rammer for dig selv, og nyd en behagelig hovedbundsmassage mens fødder er i blød.
DU SKAL BRUGE:
-En kop te
-Balje med varmt vand
-Håndklæde
-Min yndlings spilleliste fra Spotify
JEG GØR FØLGEDE:
1/
Sætter mig godt til rette, og lader fødderne hvile i vandet i 5 minutter, mens jeg nyder min te og den afslappende musik. Jeg tager dybe vejrtrækninger og sænker skuldrene.
2/
Skrubber fødder og lægge med loofah svampen. Jeg bruger sæben der flyder rundt sammen med saltet for at eksfoliere huden, og fjerne døde hudceller.
3/
Placer fødderne tilbage i vandet og giver mine ben en omgang gua sha massage med body gua sha'en. Epsom saltet i Mellow Minds badesalt er ren magnesium, der absorberes i huden, og sammen med gua sha massagen løsner det op i muskelspændinger og genstridigt bindevæv.
4/
Jeg vender fokus mod nakke og hovedbund. Med gua sha kammen laver jeg en hovedbundsmassage og løsne op i nakkespændinger og beroligere nervesystemet. Se hvordan jeg bruger kammen her. 
5/
Tørre fødderne og tager et par varme sokker.
Jeg håber du får lyst til at tage et dejligt afslappende fodbad.
Kh. Maria.