HVORFOR BRUGE EN SHAMPOO BAR?

Der er mange fordele ved at bruge en fast shampoo bar fra Mellow Mind versus en flydende shampoo. Læs med i denne artikel og bliv klogere på hvorfor. 

 

ET BÆREDYGTIG VALG 

En fast shampoo bar kan sammenlignes med flydende shampoo, men hvor væsken er drænet fra. Det gør at den er meget koncentreret, og Mellow Mind shampoo bars svarer til ca. to flasker flydende shampoo. 

En shampoo bar holder til ca. 40-50 hårvaske i mellemlangt hår - alt afhængig af hårlængde og tykkelse. Min egen erfaring med meget langt og tykt hår er, at jeg kan bruge Mellow Minds shampoo bar 33 gange.

Jeg tager hensyn til miljø og klima i produktionen, og bruger nøje udvalgte veganske råmaterialer der alle er fri for skadelig kemi, parfume og silikone.

Derudover har jeg specifikt valgt at alle shampoo bars og sæber kun emballeres med en papirbanderole for at undgå unødvendig emballage. Papiret er lavet af 100% genbrugsfibre, Svanemærket samt FSC-certificeret og printet lokalt i Kolding, hvor jeg også producerer alle produkter selv.

Med en fast shampoo bar undgår du at skulle sortere og skille dig af med plastikflasker, når baren begynder at slippe op. Det betyder, at shampoo baren er et zero waste produkt, og du undgår derved unødvendig plastikemballage.


SÅDAN VIRKER BAREN

Mellow Minds shampoo bars er som tidligere nævnt en fast koncentreret form for shampoo. De aktive ingredienser aktiveres ved kontakt med vand, og baren skummer derfor let op i vådt hår.

Det kræver ingen tilvænningsfase at starte med at bruge shampoo baren, som du måske kender det fra en forsæbet shampoo bar. Det skyldes at Mellow Minds shampoo bars alle er lavet som en syndet shampoo bar, der er pH-balanceret og tilpasset til hovedbundens lidt sure miljø med en pH-værdi på 5,5.

 Med de aktive og blødgørende ingredienser som baren indeholder, vil du opleve at håret let kan redes ud efter vask – selv uden brug af balsam. 

Er du nysgerrig på, hvordan jeg anbefaler at du vasker hår med baren, så du får mest muligt ud af den, kan du læse med ved at klikke på linket nedenunder.

 

 

EN PRAKTISK STØRRELSE DER IKKE SMUTTER UD AF HÅNDEN

Baren har en størrelse og et design, som gør, at den ligger godt i hånden, og egner sig både til at være i brusenichen eller til at have med på farten. Baren holder længere, ved at man lader den tørre mellem brug, og jeg anbefaler, at du opbevarer den i en sæbeskål, hvor vandet drænes fra for at undgå at baren går i opløsning eller danner bakterier.

Desuden kan shampoo baren også bruges til kroppen, når det skal gå lidt hurtigt i badet. Det gør Mellow Minds shampoo bar til en alt-i-en bar på rejsen og betyder også, at du kan holde dit forbrug og indhold nede med få og effektive produkter i toilettasken. 

 

Kh. Maria.