HVILKEN MELLOW MIND SHAMPOO BAR SKAL JEG VÆLGE?

Er du i tvivl om, hvilken shampoo bar som passer til din hårtype?
Alle Mellow Minds shampoo bars er lavet på den samme nærende base og tilsat rene ingredienser tilpasset forskellige hårtyper. Jeg guider dig i denne artikel til at finde den shampoo bar som passer bedst til dit behov.
Hårvask

 

NORMALT TIL SENSITIVT HÅR
Neutral Shampoo Bar er uden duft og lavet på vaskektive stoffer og nærende olier. Det gør shampoo baren til det perfekte valg til dig, som har en sart og irriteret hovedbund, parfumeallergi eller foretrækker din shampoo uden duft.
 
NORMALT TIL TØRT HÅR
Har du normalt til tørt hår anbefaler jeg Hydrating Shampoo Bar tilsat 100% økologisk æterisk geranium olie. Baren reparerer, nærer og genopbygger tørt og skadet hår. Geranium spreder en mild duft af blomster i badet uden at blive for feminin.  
 
NORMALT TIL FEDTET HÅR
Med denne hårtype anbefaler jeg, at du vælger Balancing Shampoo Bar med økologiske æteriske olier af Peppermint & Tea Tree Oil.
Indholdet af grønt ler afbalancerer dit hårs naturlige olieproduktion og absorberer fedt fra hovedbunden uden at efterlade den tør.
Shampoo baren dufter frisk af pebermynte og tea tree olie, der med deres forfriskende og kølende egenskaber sætter gang i blodcirkulationen og er antibakteriel.
 
ALLE SHAMPOO BARS ER LAVET PÅ SAMME NÆRENDE BASE

Mellow Minds shampoo bars er pH-balanceret, og lavet på naturlige effektive ingredienser af højeste kvalitet, der plejer din hovedbund og hårstrå ved hver hårvask. Alle vores shampoo barer er udviklet til skånsomt at rense hovedbunden, de skummer let op og kræver ingen tilvænningsfase.

Fælles for alle Mellow Minds shampoo bars er, at de er lavet på samme effektive base der bl.a. indeholder:
 
Sodium Cocoyl Isethionate
Mildt vaskeaktivt stof baseret på vegetabilsk kokosolie, der vasker håret rent.
 
Vitamin B5
Har en regenererende effekt, virker fugtbevarende og beskyttende. Det er udvundet af vegetabilske råstoffer.
 
Hydrolyzed Oat Protein
Et naturligt protein med aminosyrer, der kommer fra havre. Blødgør, giver glans og genopliver trist hår.
 
Avocado olie
Rig på A og E vitaminer, oliesyre og enkelumættet fedtstoffer der trænge igennem hårstråene.
 
Nysgerrig efter mere information? Du kan læse den fulde INCI liste under hvert produkt.
ØNSKER DU MERE EN BLOT EN GOD HÅRVASK?

Så kan jeg anbefale dig at skabe et vedvarende hårplejeritual, der giver dit hår fornyet liv og massere af pleje. Det behøver ikke at være kompliceret, men med et lille udvalg af gode produkter kan du komme langt.

Vigtigst er at holde hovedbunden sund, så der er et godt grundlag for en sund hårvækst. Vælg den shampoo bar der passer til dig. Vask altid dit hår to gange og afslut med en nærende balsam bar. Derefter kan du spray Mellow Minds Hair Serum i hovedbunden og længderne i håndklædetørt hår. Den giver ikke kun fugt med indholdet af hyaluronsyre og rosmarinvand, men blødgør også og giver shine til længderne.

Hvis du føntørre håret anbefaler jeg altid at bruge en heat protective spray inden, og når håret er tørt kan du afslutte med Mellow Minds hårolie med rosmarin olie. Den dufter skønt og frisk, og er ideel til at samle spidserne lidt og få styr på evt. fly-aways.

 

Bliver du i tvivl om hvilke produkter du skal vælge er du altid velkommen til at skrive til os på Instagram eller mail.