PRODUKTER

 

Vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vi kan dog aldrig garantere dig et givent resultat, men du er velkommen til at kontakte kundeservice med spørgsmål inden du handler.

 

VISUELT MATERIALE

Alle billeder på MELLOW-MIND.DK og Mellow Minds sociale medier herunder blandt andet Instagram, Facebook, Pinterest og YouTube er beskyttet af ophavsret. Der kan ikke bruges visuelt materiale herfra uden samtykke samt links der fører tilbage til MELLOW-MIND.DK. Alle billeder, videoer, collager, opskrifter, koncepter m.m. på MELLOW-MIND.DK og Mellow Minds sociale medier ejes af MELLOW-MIND.DK (medmindre andet er angivet). 

Det er forbudt at benytte visuelt materiale til kommerciel brug på alle platforme uden samtykke fra MELLOW-MIND.DK.

 

AFFILIATE MARKETING

Artikler på MELLOW-MIND.DK kan indeholde affilierede links. MELLOW-MIND.DK kan modtage en provision ved klik eller køb via disse links. Det skal dog fremhæves, at dette ikke påvirker indholdet i det skrevne materiale. Alle affilierede links er markeret. 

 

SPONSORERET INDHOLD

På MELLOW-MIND.DK kan der forekomme sponsoreret indhold. Der har vi teamet op med nogle nøje udvalgte samarbejdspartnere. Dette påvirker dog ikke indholdet, som altid er skrevet med min mening og i mine egne ord.

 

KONTAKT

For spørgsmål bedes du kontakte mig på mail hello@mellow-mind.dk.

Kh. Maria