Hårvækst: Sophias historie

Vi er evigt taknemmelige hver gang vores kunder deler før- og efterbilleder af de flotte hårvækstresultater, de opnår med Mellow Minds' hårplejeprodukter.

Sophias historie er ingen undtagelse og et strålende eksempel på, hvordan en dedikeret hårplejerutine kan fremkalde bemærkelsesværdige forandringer på få måneder. Med vores rosmarinserum og rosmarinolie har Sophia oplevet en hårvækst, der har givet hende mere end bare længere lokker – det har genopbygget hendes selvtillid og givet hende det flotte hår tilbage, som hun elsker.

Heldigvis har vi fået lov til at stille Sophia et par spørgsmål, og vi håber hendes vej til en sundere hovedbund og et misundelsesværdigt smukt hår vil inspirere dig til at skabe din egen hårplejerutine.

1/ Hvorfor startede du med at bruge Mellow Minds hårprodukter? 

Jeg startede med Mellow Minds produkter, da mit hår var blevet rigtig kedeligt og tørt efter efteråret, og det voksede ikke som det plejede. Derudover var mit hår ved at blive en smule tyndere, sandsynligvis på grund af mange håropsætninger og manglende pleje.

 Hårvækst med rosmarinolie

2/ Hvordan og hvor ofte har du brugt produkterne? 

Jeg begyndte at bruge produkterne hver aften de første par måneder, cirka fem minutter ad gangen. Jeg startede med at massere hårserummet ind i hovedbunden og lidt i længderne. Derefter brugte jeg hårolie enten som en kur i hovedbunden, som blev vasket ud dagen efter, eller en lille mængde hårolie i længderne efter badet. Hårolien er meget drøj, og jeg lærte hurtigt at en lille mængde rækker langt, hvis man fordeler den ordentligt. Efter et par måneder skiftede jeg til at bruge produkterne cirka fire gange om ugen.

3/ Hvor lang tid gik der inden du så resultater?

Jeg så resultater allerede efter 1,5 måned. Resultaterne blev meget tydelige efter omkring tre måneder, hvor mit hår virkelig syntes at have fået nyt liv.

Sophias hårvækstresultater med Mellow Mind

 4/ Hvordan holder du dit hår ved lige efter du har opnået dine fine resultater?

Jeg holder mit hår ved lige ved fortsat at bruge produkterne, især her i efterårs- og vintermånederne. Nu bruger jeg hårolien i fugtigt hår efter badet, og serummet masserer jeg ind i hovedbunden to til fire gange om ugen.

5/ Har du et godt tip, til dem der gerne vil igang med deres hårplejerutine?

Jeg kan varmt anbefale Mellow Minds' produkter og især deres hårprodukter. Et godt råd fra mig til dig, der overvejer at starte med hårserum og hårolie: Bliv ved, tag før- og efterbilleder – her blev jeg selv overrasket over at se udviklingen og effekten når jeg kiggede tilbage på før-billedet. 

Det gav mig et kæmpe selvtillidsboost, så giv dig selv den gave at tage tid til din egen hårrutine; bare to til fem minutters opmærksomhed hver dag kan gøre underværker. 

Drømmer du om et smukt hår med mere fylde, kan du lige nu spare 15% på Mellow Minds Hair Growth Ritual. Et gavesæt der indeholder de produkter Sophia har brugt for at skabe hårvækst.